Femke van Huijgevoort – Praktijk Cambio

ACT en Narratief Therapeut

“Femke heeft een groot inlevend vermogen, maar accepteert tegelijkertijd geen bullshit. Zo kom je écht verder”

Ik heb op allerlei plekken en met veel verschillende doelgroepen gewerkt, waarvan 9 jaar op een kliniek voor jongvolwassen. Stiekem is dit altijd wel favoriet geweest. Er gebeurt zoveel in die levensfase, alles is volop in ontwikkeling. Hoe fijn zou het zijn als je juist dan helpende tools en inzichten krijgt om jezelf daarin een beetje prettig te leren begeleiden?

In mijn werk in de tweedelijnszorg trof ik ontzettend veel jongeren nádat ze helemaal waren vastgelopen. Een groot nadeel vond ik dat de gezondheidszorg zo geregeld is dat je vaak in een standaardmal wordt gestopt met een daarbij horend standaardbehandeling.

Ik had hier moeite mee: ik zag jongeren nóg meer het gevoel hebben dat er echt iets mis met ze was. En dat het heel moeilijk zou worden om dat op te lossen. En laat het nou net zo zijn dat ik zeker weet dat dit níet zo is!

In mijn praktijk neem ik al mijn kennis van ernstig vastlopen mee, maar begeleid je op een laagdrempelige, toegankelijke manier. Zónder allerlei extra poespas die alleen maar onzeker kan maken.


Specialisaties

Coaching en therapie voor jong volwassenen die vast zitten in perfectionisme, (faal-)angst, strengheid en piekeren.


Werkwijze

Ik ben gericht op het raken van de kern en het vergroten van inzicht en vaardigheid en sluit daarbij aan bij de beleving en de fase van de ander. Soms is het lastig, confronterend en pijnlijk, maar ik geloof dat dit hoort bij échte verandering. Ik werk vanuit humor en begrip en binnen een open en gelijkwaardige samenwerking.


Contactgegevens

  • Naam: Femke van Huijgevoort
  • Naam praktijk: Praktijk Cambio
  • Praktijkadres: Graafseweg 274, kamer 2.13, 6532 ZV Nijmegen
  • Telefoon: 06 40 76 19 74
  • Website: Praktijk Cambio
  • Mailadres: info@praktijk-cambio.nl

Opleiding & Achtergrond

Basisopleiding: HBO-V duaal (verpleegkunde) & MGZ-GGZ Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Vervolgopleidingen: ACT basisopleiding, ACT vervolgopleiding en ACT verdiepingscursussen. Narratieve Therapie opleiding, Narratieve Exposure Therapie

Relevante werkervaring: